5. 8. 2014

Palm trees everywhere




Před pár dny jsem s kamarádkou točila video lookbook na můj YouTube kanál a rovnou jsem si řekla, že vyfotím pár fotek na blog, když už jsem na chvíli opustila můj letní alá bezdomovecký neupravený styl.

Stupnice ukazuje 30° teploty, ale chytrá Míša stejně zvolí černo-bílou klasiku a jako třešničku na dortu si vezme černou fedoru, aby ji její hlava plála teplem, jelikož ja už všichni víme, černá barva má moc ráda Slunce, proto ho tak neustále přitahuje - přesněji jeho paprsky.







top: OASAP
glasses, clutch: EBAY
hat, spiked bracelet: H&M
gun black bracelet: STRADIVARIUS


24. 5. 2014

Jak nosit černou sukni


Někdo řadí mezi základy svého šatníku kožený křivák, malé černé či pouzdrovou sukni. Já jsem mezi mé must-have kousky zařadila právě tuto "áčkovou" sukni, protože se hodí k mému stylu oblékání a myslím si, že zužuje postavu. Pokud nemáte postavu jako Miranda Kerr, tak se náramně hodi!



Inspirace:

Moc se mi líbí, jak sukni nosí sukni moje oblíbená Daniela. Celý look je tvořen z jednoduchých kousků a přitom to celé vypadá tak božsky! Nejenom, že hltám nový trend midi skirts (stále váhám, zda-li si mám konečně nějakou pořídit, protože se mi fakt tento trend opravdu hodně zamlouvá, avšak chci vypadat na svůj věk, což mi tato sukně fakt nezaručí, haha), ale červené doplňky neuvěřitelně podtrhnou celý outit a jsou tzv. třešničkou na dortu.


Další paní na holení (nebo na popsání) je Jenny z Neonblush.com, která umí vytvořit skvělý all-black outfit s koženkovou plisovanou sukní. Možná bych vyměnila pletený crop top za jiný, ale je pravdou, že dělá outfit zajímavějším. Myslím, že bych si na léto toto neoblékla, nejenom kvůli tomu, že by mi bylo neuvěřitelné teplo, protože černá barva přitahuje sluneční záření, ale také proto, že jsem přes léto tmavá jak pohřební vůz a tolik černé na sobě bych asi nesnesla.

Nicméně Jenny to moc sluší a ukázala nám, že to s minimalistickými kousky fakt umí!


Kavita, jak já ji zbožňuji. Celý její outfit je tvořen ze základních basic kousků, které jsou bežně dostupné v obchodech za nepřepálené ceny. Nepočítám mezi ně creepers, jelikož si myslím, že se většíně z Vás vůbec nelíbí a hnusí se Vám. Já na ně mám neutrální názor, sama bych si je na sebe asi nevzala, protože se nehodí k mému stylu oblékání, ale spoustě slečen moc sluší. Hlavně slečnám, které rady nosi kůži, černou a jejich outfity jsou v minimalistickém duchu.


A jako poslední tu mám outfit od rakouské blogerky Aliny, která vytvořila super roztomilý look s 3D růžovým svetrem. Na ten svetr si taktéž velmi dlouho brousím své zoubky a neustále po něm pokukuji na Ebay či Aliexpressu. Přijde mi  krásný ke kalhotům, ale i šortkám a sukním. Na chladné letní večery je ideální a vždycky, když ho vidím na některé z mých oblíbených blogerek, tak ho chci ještě více. Ale zatím držím, myslíte, že mi to vydrží? A nebo mám po něm skočit hned?

Boty jsou ve stylu Lita od Jeffrey Campbell, kterým jsem zpočátku vůbec nemohla přijít na chuť, protože mají silný podpatek a já mám nejradší úzké jehly, na kterých se chodí super špatně. Nicméně jsem po čase změnila názor, líbí se mi moc, ale asi bych si je nepořídila, už jen proto, že jsou fakt hodně moc vysoké a já bych nestíhala  ranní dobíhání na autobus. A všimli jste si také, jak krásně má Alina vlasy?

 

Template by BloggerCandy.com